HASZNOS INFORMÁCIÓK

Hol történik a fotózás?

- Nyékládházán, családi házunk udvarán kialakított, 20 m2-es enteriőr (berendezett) stúdióban, nem kell  háttér előtt feszengened, a gyerekek is bátran játszhatnak, szaladgálhatnak. Az állandó fénynek köszönhetően nincs villogás, sem felborítható állványok ;)

Mennyivel hamarabb jelentkezz?

- legalább egy hónappal hamarabb, a fotózások szombatonként zajlanak

Mit kell tenned, ha fotózásra készülsz?

- kérlek öltözz úgy, ahogy viszont szeretnéd magad látni, lehetőleg kerüld a túlságosan mintás ruhákat

- ha időd engedi moss hajat és sminkelj picit, ezzel megkönnyíted a dolgomat :)

- újszülött fotózás eseten, a fotózás előtt jól tömd meg a pici bendőjét, és ha lehet előzzük meg a hasfájást (ne csülkös bablevest vacsorázz :) )

- olvasd el az ÁSZF-et, ha időd engedi, hogy ne érjen meglepetés

Mit hozz magaddal?

- ha szeretnéd, hozhatsz több öltözetet is, de kismamák esetén biztosítok ruhákat is. Újszülöttek esetén szintén vannak kiegészítőim, amivel változatossá tehetjük a képeket

Mikor kell fizetned?

-fizetésre a fotók elkészítése után közvetlenül kerül sor, készpénzben

Hogyan kapod meg a képeket?

- a képeket a weboldalon található jelszavas galériába töltöm fel, igény esetén pendrive-on ajánlva postázom, ennek költsége 3000 Ft. Saját pendrive-ra nem tudom feltölteni a képeket, a vírus fertőzések elkerülése végett.

Megkapod a nyers képeket is?

- a nyers képeket nem áll módomban megmutatni, mivel ezzel én még nagyon sokat dolgozom, tiszteljük meg egymást azzal, hogy nem kérjük el a másik félkész munkáját, köszönöm, ha megérted. Amennyiben nem, akkor sajnos nem tudunk együtt alkotni.

Mire kérlek, miután átvetted a képeket?

- a képeket magán célra használhatod, facebookra feltöltheted, előhívathatod. A képekre nem teszek vízjelet, hogy teljes egészében élvezhető legyen, de arra kérlek, hogy a képeket ne színezd át, ne vágd le, ne rakj rá nyuszifület, Mikulás sapkát stb., mert a képek az én szellemi tulajdonaim, ezzel a munkámat becsteleníted meg és szerzői jogokat sértesz. Köszönöm, ha megtisztelsz ezzel és nem teszed!

© 2016 by Simonné Halász Rita

Stúdió: Nyékládháza, Petőfi u. 17.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now